Laatste info Vakantie Bijbel Week

Geschreven op 3 augustus 2024

Vakantie Bijbel Week – start
Nog maar één week; van 19 t/m 22 augustus hoop de Vakantie Bijbelweek weer van start te gaan! De grootste verandering ten opzichte van afgelopen jaren is dat de VBW dit jaar een dagje wordt ingekort en we op donderdag afsluiten (ipv. vrijdag) 4 Dagen spannend toneel, zingen met de muziekband, Koby Kameel, Bijbelverhalen, Knabbelen & Babbelen en natuurlijk knutselen! 4 dagen feest en gezelligheid; we zien er naar uit!!

Vakantie Bijbel Week – thema WegWijs
Natuurlijk is er weer een bijzonder thema: WegWijs. Kinderen van vandaag de dag hebben het druk; sportclub, huiswerk, BO, oppas, vriendjes, internet, gamen…. Als je als mensenkind op weg gaat in dit leven kan het niet anders of je zult fouten maken en verkeerde wegen kiezen. Misschien zul je zelfs wel helemaal verdwalen in het leven. We mogen de kinderen de weg wijzen naar God, want bij Hem is er –als je Hem om vergeving vraagt en hulp- altijd de mogelijkheid om opnieuw te beginnen.

Vakantie Bijbel Week – Wie Wat Waar
De VBW wordt gehouden in ’t Web, Spinnerie 15 in Loenen. Alle kinderen van 4 jaar tot de brugklas zijn elke dag welkom van 10 -12 uur. Het inschrijven start vanaf 9.45 uur en de oudste groep gaat door tot 12.15 uur. Voor alle kinderen is er weer een eigen uniek VBW T-shirt en deelname is helemaal gratis!! meer info: www.vbwloenen.nl

Vakantie Bijbel Week – hulp gezocht
Fijn dat er weer zoveel medewerkers zijn die zich willen inzetten voor dit gezellige kinderfeest met een bijzonder boodschap! Zo als het er nu uit ziet komen we helaas nog wat handen te kort, bij voorbeeld om te helpen in de Middenbouw. Wie wil er deel uit maken van deze fantastische week en komt meehelpen? Wie willen er helpen bij het opbouwen en opruimen bij de openluchtkerkdienst op D.V. 25 augustus?
Voor info en/of opgeven bij Willy Nagel

Vakantie Bijbel Week – klaarzetten op zaterdag 17 augustus
Zaterdagmorgen 17 augustus hopen we vast te gaan beginnen met het opbouwen van het decor, het klaarzetten van de tafels in het koor van de Kerk en het versieren van ’t WEB. Wie wil er komen helpen! Om 8.30 uur verzamelen we bij de familie van Lindenberg (Rijksstraatweg 169) om alles in te laden. Vanaf 9.15 hopen we in ’t WEB te zijn en kan het versieren en klaarzetten beginnen. Vele handen maken licht werk!!

VBW, welkom!!
We zouden het bijzonder op prijs stellen als alle gemeenteleden een kijkje komen nemen op de VBW. Loop deze week gerust binnen om te kijken naar bv. het toneel of bij het knutselen. Voel je welkom!

Vakantie Bijbel Week – boekentafel
Er is op de laatste dag van de VBW (donderdag 22 aug) weer een boekentafel in de hal van ’t WEB. Kom even snuffelen, voor jezelf óf om cadeau te geven! Ook tijdens de Openluchtdienst is de boekentafel aanwezig.

Vakantie Bijbel Week – Openluchtdienst 25 augustus
Op zondagmorgen D.V. 25 augustus is er een speciale VBW Openluchtdienst in het weiland van Gijsbert & Lia van Lindenberg, georganiseerd door de gezamenlijke Kerken. In deze laagdrempelige dienst staat alles in het teken staat van de Vakantie Bijbelweek en de indrukken van deze bijzondere en feestelijke dagen. We nodigen iedereen uit om daar bij te zijn. Neem ook zoveel mogelijk kinderen mee! Na afloop is een heerlijk taartenbuffet. Ook de boekentafel is aanwezig. We hopen u/jou te zien.

Vakantie Bijbel Week – taartenbakkers gezocht
Voor het taartenbuffet na de openluchtdienst zoeken we nog mensen die iets lekkers willen bakken!

Vakantie Bijbel Week – gebed gevraagd
Wilt u de Vakantie Bijbelweek ‘versterken’ door uw gebed, want bidden is de machinekamer van de Kerk! Hierbij enkele gebedspunten: – Vraag om Gods aanwezigheid op de VBW – Bid dat er mensen op je weg komen die je kunt uitnodigen voor de VBW. – Bid dat de medewerkers iets van Jezus mogen uitstralen tijdens de VBW. – Bid om fijne, open contacten met de kinderen – Bid dat de boodschap van de Bijbel zal landen in de harten van de kinderen en hen WegWijs maakt! – Dank God dat Hij alle kinderen waardevol vindt die ooit de VBW hebben bezocht of nog zullen komen!! Vraag om een Zegen voor ze…

Willy Nagel (0627163637/ ) namens het kernteam VBW Loenen